Po prostu chodzi mi, że do tego Twojego pomysłu jest potrzebny szereg zmian. Zobrazuje Ci t
Obecnie wymaganie na dodanie sygnatury jest powiedzmy 500 x 500 pixeli [przykład] (bo obecnie i tak jest mega dużo w/g mnie).
Wprowadzone zostaje takie nagradzanie za posty o którym mówisz w formie: "wieksza rozdzielczość sygnatury".
O ile większa będzie to musiała być sygnaturka, aby ta ngroda w ogóle miała sens? powiedzmy o 100 pixeli [przykład] - wtedy raz, że czytając temat masz przed oczami prawie, że TAPETY, to dwa, że spowalnia to forum. Chodzi mi o to, że trzeba obniżyć obecny rozmiar sygnatury po prostu. A w kwestii avka nie chodziło mi o to aby był on nagrodą, tylko o to aby chociażby nagroda dawała możliwość i zmiany jego rozmiaru o jakąś tam wartość (która normalnie byłaby niedostępna)
Nie wspomnę już o tym, że wypadałoby wtedy wrzucić niezliczanie postów w off topie, aby nie było dziwnego spamowania zwrotami "jem cebule" w temacie o całkiem innej maści = to tak w kwestii tego, aby ilość postów nabrała powagi
Użytkownik PR0STO edytował ten post 18 luty 2012 - 14:19