start serwera
Rozpoczęty przez rog3rq, wczoraj, 18:37
15 odpowiedzi w tym temacie
Napisano wczoraj, 18:37
Może by tak zrobić start serwera w piątek? Każdy by wtedy znalazł czas na grę
Napisano wczoraj, 18:44
Jak Glory się wyrobi to zapewne będzie
Napisano wczoraj, 18:45
Jestem za sobotą

Napisano wczoraj, 18:50
Sobota !!
Napisano wczoraj, 18:55
No też raczej bym wolał sobota bo piątek to dzien przesiaduje w robocie i za bardzo nie będe miał czasu a w sobote tylko do 12 więc luzik
Napisano wczoraj, 18:56
w sumie trzeba poczekać na wypowiedz Glorego, jedynie co to możemy go ładnie poprosić
Napisano wczoraj, 18:56
Tradycja tego WOGA jest wprowadzanie nowej edycji w sobotę !
Napisano wczoraj, 19:10
Najlepiej jakby bylo w poniedzialek. To mozna byloby se CS ztestowac jeszcze przed rr. A w piatek se przy piwku usiasc i pvp potestowac tez byloby milej, bo teorytycznie i wiecej osob by bylo w piatek wieczor.
Napisano wczoraj, 19:12
Dla mnie sobota godz: 16 najbardziej pasuje

Napisano wczoraj, 19:40
Macie Poniedziałek

Są różne rodzaje męstwa. Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom.
http://imageshack.us...81020430000.jpg
Napisano wczoraj, 19:56
Glory juz napisal,ze w pon bedzie
Napisano dziś, 09:08
Data juz jest ustalona. Nic was to nie zbawi te 2-3 dni. Jak dla mnie to i dobrze ze glory przesunal start z wczoraj. Moze zeczywiscie za dlogo to trwac bedzie, ale tez nie stracicie na tym jakos strasznie. Pora zajac sie czyms innym, albo bracu udzial w testach.Te nowe kamienie w shopie mozna testowacz czy nie? Dzialaja?
Napisano dziś, 09:54
jak dla mnie tez dobrze ze start przesuniety mozna przetestowac i usunac bledy jakie sie znajdzie i nie wszystkie kamienie dzialaja